Esküvői tortapiknik

update: Mivel kapacitásunk korlátozott, arra kérünk minél hamarabb jelezd részvételi szándékod! Az eseményre jegyek kaphatók/foglalhatók személyesen, telefonon, email- vagy facebook üzenetben.

Esküvőre készültök, és tele vagytok kérdéssel? Megnéznétek élőben, hogy mutat egy Művek-esküvői torta kívül-belül, netán egy desszertasztal? Hogy segítsük a választást, úgy döntöttünk, idén tematikus délutánon várjuk az érdeklődő jegyespárokat, így kötöttségek nélkül kérdezősködhettek, vagy csak egyszerűen kóstolgathattok, nézelődhettek és kávézhattok.
Legnépszerűbb esküvős ízeinkből készítjük a felvágásra kerülő, kóstolható tortákat, édes és sós aprósüteményeinket desszertasztalon mutatjuk be. Néhány új, általunk megálmodott egyedi tortadizájnnal is készülünk a jól bevált “klasszikusok”, a pucér, félpucér, marcipánburkolatos megoldások mellett. A díszítésre is van néhány újdonságunk: megnézhetitek egyedi tortadíszeinket – marcipánfiguráinkat és monogramos, figurás csúcsdíszeinket.
Az esemény alatt végig lehetőség lesz egyeztetni velünk elképzeléseitekről, igényeitek alapján kollégáink előzetes árajánlatot is tudnak adni.
Belépőjegy: 2000 Ft/fő, ami korlátlan kóstolásra jogosít a bemutatott termékekből és egy forró italt vagy üdítőt is tartalmaz.
Ha elégedett vagy a látottakkal, kóstoltakkal és egy héten belül megrendeled nálunk esküvői tortádat, akkor te és párod belépőjegyét a torta árából jóváírjuk (60 szelet, vagy nagyobb torta esetén érvényes ajánlat).

A kiállított tortákról, ízekről további információkat itt az esemény oldalán a következő napokban olvashattok. Az eseménnyel kapcsolatos kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!
0670 63 00067
0670 397 0067
tortamuvek@gmail.com
Üzletünk Szegeden, a Derkovits fasor 15-17 szám alatt található.

Esküvői tortapiknik

No Description