Kosár

Press Enter / Return to begin your search.

“Gyakornoki program megvalósítása a Torta Művek Kft-nél”

Torta Művek Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Gyakornoki program megvalósítása a Torta Művek Kft-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2018-03353 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 7 253 809 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte. Kézműves cukrászati termékek és péksütemények előállításával és értékesítésével foglalkozó cégünk  2016 végén nyitotta meg kapuit, ami főleg rendelésre és elvitelre dolgozik.  Szerteágazó termékkörünk miatt műhelyünk munkaerőigényes, ezért mindig nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő betanításra és a munkaerő megtartására. A pályázat keretében 2 fő cukrász OKJ-s végzettséggel rendelkező gyakornokot alkalmazunk, mivel a vállalkozás forgalma növekszik, valamint megrendeléseink száma is gyarapodik, így indokolt létszámunk bővítése.

A gyorsabb kiszolgálás, a megrendelések időre történő teljesítése miatt pedig több munkaerőre van szükségünk. Ezzel párhuzamosan viszont szükségessé vált eszközállományunk bővítése, így a beruházás keretében a mai kor igényeinek mindenben megfelelő eszközöket szereztünk be, amely a gyakornokok munkavégzéséhez is szükséges. A gyakornokok felvételével vállalkozásunk tovább fejlődik és így munkaerőigényünket hosszú távon ki tudjuk elégíteni. 

A gyakornokok mindennapos munkájuk során használják a beszerzett eszközöket és megtanulják a korszerű modern gépek alkalmazását a cukrásziparban. 

A projekt révén a gyakornokok jelentős gyakorlati, szakmai tapasztalatot szerezhetnek vállalatunknál, hozzájárulva a szakszerű, de önálló munkavégzés elsajátításához, amely tudás a gyakornokok birtokába kerülve

jelentős mértékben hozzájárul a munkaerőpiaci kilátásaik és jövőbeni lehetőségeik javulásához.

Támogatási intenzitás: 100%

Támogatás összege: 7 253 809 Ft

A projekt befejezése: 2019.06.30.