Kosár

Press Enter / Return to begin your search.

Webáruházunkból házhozszállítással vagy személyes átvétellel is rendelhetsz tortát, sütit, aprósütit. Legalább három nappal korábban add le rendelésedet, hétvégékre, ünnepekre, hosszú hétvégékre inkább még ennél is hamarabb! Minden szükséges tudnivalót a tortával kapcsolatban, díszítő elemeket, gyertyát, tüzijátékot is hozzáadhatsz a tortához a rendelés során. A dátumot és a szállítási módot a pénztár oldalon fogod tudni megjelölni. Megjegyzésben írhatsz nekünk, ha valamit fontosnak tartasz a rendeléssel kapcsolatban.

Házhozszállítás Csongrád megye területén elérhető, szállítási díjainkról és körzeteinkről a Szállítási feltételekből tájékozódhatsz.

Fontos, hogy rendelésedet az automatikusan érkező visszaigazoló emailben is ellenőrizd, és ha szükséges, az emailre válaszolva írj nekünk! Mindig igyekszünk rugalmasak lenni, ha valamit módosítani szeretnél a rendeléssel kapcsolatban. Ne feledd, ha a rendelés után perceken belül nem érkezik meg a visszaigazolás, akkor az azt jelenti, hogy valószínűleg mi sem kaptuk meg. Kérjük, ilyenkor keress minket a kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeink valamelyikén!